ТРЕТЕЙСКИЙ СУД КАК ОДИН ИЗ МЕТОДОВ АЛЬТЕРНАТИВНОГО УРЕГУЛИРОВАНИЯ КОНФЛИКТОВ - М. А. Акимбекова (Хабаршы. Заң сериясы, 2016)
Осы мақалада автор Қазақстанда аралық соттың ұғымын ашып жатыр. Даулардан талғаұлы реттеуден əдістерден осы институттың қадырлар көрсетіп жатыр.