РЕЗУЛЬТАТИ АНАЛІЗУ ПАРАМЕТРІВ ПРИЙМАЧА СИГНАЛІВ З ЛІНІЙНОЮ ЧАСТОТНОЮ МОДУЛЯЦІЄЮ ПРИ ЕНЕРГЕТИЧНО ПРИХОВАНОМУ РЕЖИМІ РОБОТИ - Sergii O. Kovtun; Andrii B. Steiskal (Sučasnì Informacìjnì Tehnologìï u Sferì Bezpeki ta Oboroni, 2015)
Проведено аналіз методів оброблення та обґрунтування оптимальних алгоритмів прийому сигналів з лінійною частотною модуляцією при енергетично прихованому режимі роботи. Наведено результати розрахунків параметрів декореляції шумів в оптимальних алгоритмах оброблення енергетично прихованих сигналів. Визначено окремі принципи побудови приймаючих пристроїв сигналів з лінійною частотною модуляцією при енергетично прихованому режимі роботи.