تعریف شاخص‌های همه‌گیرشناسی آسیب، شدت آسیب و در معرض‌آسیب و مفاهیم اصلی در سیستم ثبت و نظارت بر آسیب‌های ورزشی (مطالعة مروری نظام مند) - مهدی عرفانی; منصور صاحب الزمانی; عبدالحمید دانشجو (مطالعات طب ورزشی, 2019)
درراستای پژوهش‌های پیشگیری از آسیب ورزشی، به‌عنوان بخش بسیار مهمی از مطالعات طب ورزش، استفاده از سیستم‌های ثبت و نظارت بر آسیب‌های ورزشکاران نیازمند مفاهیم پایه و بنیادی است. با توجه به تعاریف متنوع و متفاوت از شاخص‌های مربوط به آسیب‌های ورزشی در منابع مختلف، در یک مطالعة مروری نظام مند، تعریف‌های‌ آسیب ورزشی، شدت آسیب و درمعرض آسیب ورزشی بررسی شده‌اند. نتایج مطالعه نشان داد که مناسب‌ترین تعریف آسیب ورزشی، هر مشکلی جسمانی است که سبب محرومیت ورزشکار درطول تمرین یا مسابقه شود یا به توجه پزشکی نیاز داشته باشد. شدت آسیب ورزشی براساس تعداد روزهای غیبت یا محدودیت عملکردی ورزشکار در تمرین یا مسابقه و همچنین، درمعرض آسیب ورزشکاران، براساس تعداد آسیب در هر 1000 ساعت زمان فعالیت یا تعداد آسیب در هر 1000 ورزشکار درمعرض آسیب در تمرین یا مسابقه، بهترین تعریف‌ها هستند.