Методика автоматизованого оцінювання якості технологічної операції прямого лазерного гравіювання форм інтагліодруку - Тетяна Юріївна Киричок; Володимир Анатолійович Баглай; Андрій Анатолійович Безпалий; Павло Геннадійович Регіда (Технологія і техніка друкарства, 2019)
Визначення якості відтворення отриманих методом прямого лазерного гравіювання (DLE — Direct Laser Engraving) штрихів форми інтагліодруку та її залежності від запроектованих параметрів профілю є актуальним завданням, що дозволить удосконалити режими оброблення форм DLE та розширить її використання у виробництві захищеної поліграфічної продукції.