ОСОБЛИВОСТІ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ В УКРАЇНІ - Олександр Череп; Юлія Калюжна; Любомир Михайліченко (Економіка та суспільство, 2023)
У статті розглянуто питання управління персоналом в умовах воєнного стану в Україні. Теоретично розглянуто актуальні питання сутності поняття «управління персоналом». Розкрито особливості управління персоналом на прикладі ізраїльських компаній, проведений розгляд впливу воєнного стану на якість управління. Особливий акцент в статті робиться на характеристику методів стимулювання та впливу на персонал в сучасних українських умовах. Були представлені різні підходи до класифікації соціально-психологічних методів дистанційного управління персоналом. Проведене дослідження по даній темі дозволило розглянути сучасні проблеми управління персоналом в сучасних українських умовах та на основі них розробити рекомендації, щодо їх рішення.