НИВО И СТРУКТУРА ИНТЕРНЕ ПОДРШКЕ ПОЉОПРИВРЕДИ СРБИЈЕ У ПРОЦЕСУ ПРИСТУПАЊА СТО И ЕУ - Милан Р. Милановић (Ekonomika Poljoprivrede (1979), 2008)
Монографија "НИВО И СТРУКТУРА ИНТЕРНЕ ПОДРШКЕ ПОЉОПРИВРЕДИ СРБИЈЕ У ПРОЦЕСУ ПРИСТУПАЊА СТО И ЕУ" Аутори: Др Весна Поповић и Мр Бранко Катић Институт за економику пољопривреде, Београд, 2007.