Notes sobre l'activitat de foment: estat de la qüestió en la doctrina i consideracions sobre el seu règim jurídic. Foment i normalització lingüística - Raimon Carrasco i Nualart (Revista de Llengua i Dret - Journal of Language and Law, 1990)
.