Субъектная структура научного текста - Татьяна [Tatiana] Кананович (Синявская-Суйковска) [Kananowicz (Siniawska-Sujkowska)] (Studia z Filologii Polskiej i Słowiańskiej, 2018)
Subjective structure of academic texts