Valonska regija: kmetijsko-gozdarska pokrajina brez kmeta? - Serge Schmitz (Dela, 2002)
Predstavljena je pokrajinska pestrost valonske regije, ukrepi za obnovopodeželja, selitve nazaj na podeželje in novi izzivi valonskega podeželja.