Вплив внутрішньочеревного тиску на газообмін і механіку дихання у пацієнтів з морбідним ожирінням під час проведення штучної вентиляції легенів - A. P. Mazur; O. V. Vynnychenko (Клінічна хірургія, 2019)
Мета. Покращити результати штучної вентиляції легенів у пацієнтів з морбідним ожирінням.