Tyrkias militære og "den dype staten" - Pinar Tank (Babylon, 2016)
Det tyrkiske militæret har ofte blitt definert som en vokter-armé ansvarlig for å beskytte den kemalistiske republikken. Dens politiske rolle har blitt svekket av den demokratiske reformprossessen som startet i 1999. Men avsløringene om “den dype staten” kan antyde at militæret fortsetter å operere i skyggene.