Реалізація деяких видів забезпечення виконання зобов’язання у русі спадкових правовідносин - O. P. Pecheniy (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право, 2024)
У підготовленій статті розглянуто та проаналізовано основні проблеми застосування поруки, інших видів забезпечення виконання зобов’язань. Розглянута їх взаємодія із спадковими правовідносинами.