Hasan Hanefi ile Ropörtaj Geleneği Yenilemek Zorundayız - Yusuf Kaplan (Eskiyeni, 2010)
Çağdaş İslam düşüncesinin temel sorunlarını üç ana başlık altında toplayabiliriz. Birincisi şu: Bizim [düşünce] geleneğimiz, geçmişte icat edilmiş, geliştirilmiş, yaratılmış bir gelenek.