ДЖЕРЕЛА ІНФОРМАЦІЇ ТА РОЛЬ ДАНИХ У ПРОЦЕСІ ОРГАНІЗАЦІЇ АНТИСИПАТИВНОГО МАРКЕТИНГУ НА РИНКУ АВТОТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ - Oleksii Kuryliak (Економіка та суспільство, 2021)
В роботі здійснено аналіз ролі даних, які можуть бути зібрані про споживача, про стан автотранспортного засобу, навколишнє середовище та поведінку водія підчас руху на процеси удосконалення як транспортних засобів з конструкційної точки зору, так і покращення рівня обслуговування споживача володіючи більш повною інформацією про індивідуальні його потреби. Виокремлено категорії даних, які можуть бути зібрані. Ідентифіковано ключові сенсори, які використовуються для забезпечення процесів автопілотування транспортних засобів. Категоризовано типові дані, збір яких здійснюється з використанням можливостей сучасних автомобілів. Виокремлено роль штучного інтелекту, машинного навчання та інтернету речей у процесах формування баз даних корисних для задоволення потреб споживачів. Сформовано категорії даних, які залежно від цілей збираються автотранспортним засобом.