Wat zijn de maatschappelijke opbrengsten van ondernemerschap? - Sander Baljé; Pieter Waasdorp (MAB, 2002)
Ondernemerschap heeft een belangrijke rol als aanjager van het vernieuwingsvermogen van de Nederlandse economie. Tentatieve berekeningen duiden erop dat verder gaan met het wegnemen van institutionele belemmeringen voor ondernemerschap en het creëren van een stimulerend economisch klimaat voor innovatief ondernemerschap belangrijke maatschappelijke baten oplevert.