РОЛЬ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНОГО СЕКТОРУ В РОЗВИТКУ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ - Bohdan Vasylkiv (Економіка та суспільство, 2021)
У статті розглянуто особливості впливу сектору інформаційно-комунікаційних технологій на національну економіку. Проаналізовано головні тенденції використання інформаційно-комунікаційних технологій за видами економічної діяльності в Україні та динаміку інвестування у цей сектор. Визначено важливість сектору інформаційно-комунікаційних технологій для досягнення прогресивних змін в національній економіці. Специфіковано рівні регулювання сектору інформаційно-комунікаційних технологій в Україні та за кордоном. Встановлено, що за умови впроваджень ефективних рішень щодо подальшого розвитку сектору інформаційно-комунікаційних технологій Україна зможе підвищити рівень конкурентоспроможності на світовому ринку.