Paulina de Nijs, Hans Kroeze, Martin Hillenga (eds.), De middeleeuwse kloostergeschiedenis van de Nederlanden. I: [Inleidend deel]; II: Dagelijks leven; III: Kloosters in Groningen - Koen Goudriaan (BMGN: Low Countries Historical Review, 2014)
Paulina de Nijs, Hans Kroeze, Martin Hillenga (eds.), De middeleeuwse kloostergeschiedenis van de Nederlanden. I: [Inleidend deel] (Zwolle: Waanders, 2008, 240 pp., ISBN 978 90 400 8373 0); II: Dagelijks leven (Zwolle: Waanders, 2011, 200 pp., ISBN 978 90 400 7737 1); III: Kloosters in Groningen (Zwolle: Waanders, 2011, 192 pp., ISBN 978 90 400 7748 7).