Ressenya a Antoni López Quiles, Versos a plena plana: Poesia i transmissió doctrinal en la València del Barroc a la Il·lustració, València, Institució Alfons el Magnànim-CVEI, 2016. - Abel Puig Gisbert (Scripta: Revista Internacional de Literatura i Cultura Medieval i Moderna, 2017)
Ressenya a Antoni López Quiles, Versos a plena plana: Poesia i transmissió doctrinal en la València del Barroc a la Il·lustració, València, Institució Alfons el Magnànim-CVEI, 2016, 318 pp. ISBN 978-84-7822-698-6