Problem języka ukraińskiego na Ukrainie na tle aneksji Krymu i wojny w Donbasie - Oksana Voytyuk (Sprawy Narodowościowe. Seria nowa, 2019)
The problem of the Ukrainian language in light of the annexation of Crimea and the war in Donbas