Zmiany na rynku pracy miasta Bydgoszczy w latach 2000-2014 = Changes in the labour market of the city of Bydgoszcz in the years 2000-2014 - Gabriela Barwińska-Szczutkowska; Kazimierz Harłoziński; Jacek Szczutkowski (Journal of Education, Health and Sport, 2015)
Barwińska-Szczutkowska Gabriela, Harłoziński Kazimierz, Szczutkowski Jacek. Zmiany na rynku pracy miasta Bydgoszczy w latach 2000-2014 = Changes in the labour market of the city of Bydgoszcz in the years 2000-2014. Journal of Education, Health and Sport. 2015;5(12):744-766. eISSN 2391-8306. DOI http://dx.doi.org/10.5281/zenodo.49756