Tippek és trükkök Moodle számonkérés készítéséhez - Attila Vámosi (International Journal of Engineering and Management Sciences, 2017)
A Moodle rendszerben készített elektronikus számonkérések nagymértékben megkönnyíthetik a vizsgáztatók dolgát, mégis csak kevesen használják ki ezt a lehetőséget. A cikk áttekinti a Moodle számonkérési rendszerét, a kérdésbank feltöltését, a teszt létrehozását és a kiolvasható statisztikák körét. Ezt követően gyakran felvetődő kérdéseket, félreértéseket válaszol meg, valamint tippeket ad és trükköket mutat a biztonságos vizsgáztatással kapcsolatosan