ŘÍZENÍ TOKU MATERIÁLU VE SKLADOVACÍCH SYSTÉMECH POMOCÍ VYVINUTÉHO 3DIMENZIONÁLNÍHO SNÍMAČE - Aleš Slíva (Perner’s Contacts, 2009)
Při řešení otázky zajištění kontinuálního toku materiálu v logistických systémech se často zabýváme otázkou snímání kapacitního průtoku materiálu za účelem sofistikovanějšího řízení celého logistického řetězce a reagování na okamžitou změnu potřeby výskytu materiálu. Příspěvek popisuje vývoj a testování 3Dimenzionálního snímače schopného identifikovat velikost materiálového průtoku a to nezávisle ve 3 dimenzionálních směrech. Vyvinutý snímač je konstrukčně ochráněn průmyslovým vzorem a taktéž jsou chráněny různé tvary snímače pro bezproblémovou aplikaci do skladovacích systémů.