MORPHOLOGICAL CHARACTERISTICS FOR CLASSIFICATION OF GENUS CYPRINUS LINNAEUS, 1758 IN PHONG NHA - KE BANG NATIONAL PARK IN THE NORTH CENTRAL PART OF VIETNAM - USM ADMIN (Studia Universitatis Moldaviae: Stiinte reale si ale naturii, 2020)
CARACTERISTICILE MORFOLOGICE PENTRU CLASIFICAREA GENULUI CYPRINUS LINNAEUS, 1758 ÎN PARCUL NAȚIONAL PHONG NHA - KE BANG DIN PARTEA CENTRALĂ DE NORD A VIETNAMULUI