СОЦІАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ЯК КРОК ДО РОЗВИТКУ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА (на прикладі Миколаївського району) - Tetiana Kostieva; Olena Faichuk (Публічне управління та регіональний розвиток, 2019)
У статті розглянуто теоретичні та практичні аспекти діяльності органів місцевого самоврядування у сучасний період розвитку українського суспільства, розкрито сутність та значення  соціальної відповідальності в управлінні на місцях, а також значення головних аспектів у становленні та розвитку громадянського суспільства.