Дослідження впливу геометричних параметрів ножа на зусилля розрізування стопи на паперорізальній машині - Юрій Петрович Мамонов; В. В. Білоус (Технологія і техніка друкарства, 2008)
У статті розглядається вплив одного з параметрів — кута початкового нахилу ножа, на зусилля, які виникають в процесі різання стопи.