ПОДГОТОВКA ПЕДАГОГОВ ПРОФЕССИОНАЛЬНОГО ОБУЧЕНИЯ В КОНТЕКСТЕ КОМПЕТЕНТНОСТНОГО ПОДХОДА - USM ADMIN (Studia Universitatis Moldaviae: Stiinte ale Educatiei, 2008)
În studiile privind modernizarea învăţământului abordarea bazată pe competenţe este privită prin cadrul conceptual – vectorul de reînoire a conţinutului învăţământului. La fel, în conceptul de competenţe, se accentuează şi ideologia învăţământului ce se formează ,,de la rezultat”.