Ali Bulaçla Görüntü, Tesettür ve Çıplaklık Üzerine Söyleşi - Ali Bulaç (Eskiyeni, 2008)
Eskiyeni: Çağımızda görsel kültürün yükselişi içinde olduğu söyleniyor, bu konuyla bağlantılı olarak söz, yazı ve görüntü kavramları arasındaki ilişkileri ve bu kavramlara dayalı kültürel gelişmeleri nasıl görüyorsunuz?