Introducció - Manuel Pérez Saldanya; Vicent Simbor Roig (Caplletra: Revista Internacional de Filologia, 2015)
Introducció al volum monogràfic sobre «Carles Salvador (1893-1955)» coordinat per Manuel Pérez-Saldanya i Vicent Simbor.