АГРОЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ВИРОБНИЦТВА КУКУРУДЗИ ТА СОЇ В СІВОЗМІНАХ КОРОТКОЇ РОТАЦІЇ - С. Ф. Артеменко; В. С. Рибка; О. В. Ковтун (Зернові культури, 2017)
Наведені результати комплексних досліджень агроекономічної ефективності вирощування кукурудзи та сої в сівозмінах короткої ротації. В умовах недостатнього зволоження північного Степу України доцільним є впровадження зрівноваженої системи удобрення, яка передбачає застосування помірних рекомендованих доз мінеральних добрив на фоні чизельного глибокого обробітку ґрунту, а також запровадження ефективної системи захисту рослин від бур’янів.