Циторедуктивне хірургічне лікування гігантського метастазу колоректального раку в яєчник. Клінічний випадок - P.L. Byk; I.G. Kryvorchuk; I.M. Leschishin; K.M. Dmitrieva (Український журнал Перинатологія і педіатрія, 2023)
Мета - презентувати та проаналізувати випадок хірургічного лікування хворої з вторинною аденокарциномою правого яєчника гігантських розмірів.