Deskrypcja długości pięciu łuków podłużnych stóp kobiet w wieku od 4 do 18 lat w świetle mory projekcyjnej - Mirosław Mrozkowiak (Journal of Education, Health and Sport, 2015)
Mrozkowiak Mirosław. Deskrypcja długości pięciu łuków podłużnych stóp kobiet w wieku od 4 do 18 lat w świetle mory projekcyjnej = Length description of five longitudinal arches of foot burdened with its weight on the basis of female population at the age between 4 and 18 in the light of projection moire. Journal of Education, Health and Sport. 2015;5(9):283-292. ISSN 2391-8306. DOI10.5281/zenodo.30629