Сучасні тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу рекреаційного району - Mykola Lyashuk; Iryna Ierko (Ресторанний і готельний консалтинг: Інновації, 2020)
Актуальність. Дослідження готельно-ресторанного господарства (ГРГ), складової частини сфери рекреації, є актуальним, оскільки наявність існуючої мережі закладів ГРГ на певній території є важливим фактором, необхідним для визначення шляхів подальшого розвитку, удосконалення організації та функціонування.