Genuin natur eller massmedial kultur i barns billedskapande. En kommentar til Bodil Havskov Jensen - Gert Nordström (MedieKultur: Journal of Media and Communication Research, 1987)
I denne lille artikel diskuterer Gert Z. Nordström læse- og skriveindlæring kontra billedskaben og massemediebilleder. Anledningen er en bog af Bodil Havskov Jensen; "Børns billeder. Erkendelse af form og betydning" (Borgen 1986, 272 sider). Den får nogle kritiske kommentarer hen ad vejen, men fungerer derudover som afsæt for nogle mere principielle betragtninger af såvel pådagogisk som videnskabsteoretisk karakter.