Підвищення рухової активності студенток з урахуванням їхніх психофізіологічних особливостей - Сергій Ніколаєв (Фізичне виховання, спорт і культура здоров’я у сучасному суспільстві, 2016)
У статті подано методику підвищення рухової активності студенток з урахуванням їх психофізіологічних особливостей. Розроблено пульсові режими занять фізичними вправами та спрямованість фізичних навантажень.