تأثیر تمرین ترکیبی و مکمل چای سبز بر میزان غلظت تستوسترون و گلوبولین متصل‌شونده به هورمون‌های جنسی پلاسما در مردان دارای اضافه‌وزن - علی حسنی; روح الله گواهی; سلمان پادروند (فیزیولوژی ورزشی, 2016)
ه هدف پژوهش، بررسی تأثیر تمرین ترکیبی و مکمل چای سبز بر میزان غلظت تستوسترون و گلوبولین متصلشونده به هورمون‌های جنسی پلاسما در مردان دارای اضافه‌وزن (25