Оцінка токсичності відходів механічної переробки полімерів біотестуванням - Olga Malyshevska (Innovative Biosystems and Bioengineering, 2021)
Проблематика. Біотестування дає можливість урахувати складні взаємовідносини між ґрунтом, забрудненням і живими організмами, а також встановити вплив на екосистеми мінімальних значень концентрацій забруднювальних речовин. Воно є більш інформативним порівняно з визначенням мінімальних значень концентрацій.