A tulajdonnevek műfajépítő szerepe a Sorsod Borsod című regionális krimiben - Judit Kecskés (Névtani Értesítő, 2024)
The role of proper names in the regional crime novel Sorsod Borsod [‘Borsod is Your Fate’]