De la robòtica al pensament computacional - Laura Serrats Gironella (Ciències, 2019)
La robòtica és un dels eixos centrals del PEC de l’Escola Carme Auguet, que vertebra les propostes curriculars de diferents àrees, a tots els nivells. Des de 2012, hem estat concretant una proposta pedagògica en aquest àmbit i aquest camí ens ha portat a passar de “fer robòtica” a “treballar el pensament computacional”.