Budowa ciała siatkarzy na różnych poziomach sportowych = Body build of volleyball players on different sport levels - Jadwiga Pietraszewska; Aleksandra Stachoń; Anna Burdukiewicz; Justyna Andrzejewska; Adrian Sieroń (Journal of Education, Health and Sport, 2016)
Pietraszewska Jadwiga, Stachoń Aleksandra, Burdukiewicz Anna, Andrzejewska Justyna, Sieroń Adrian. Budowa ciała siatkarzy na różnych poziomach sportowych = Body build of volleyball players on different sport levels. Journal of Education, Health and Sport. 2016;6(6):543-552. eISSN 2391-8306. DOI http://dx.doi.org/10.5281/zenodo.56532 http://ojs.ukw.edu.pl/index.php/johs/article/view/3641