L'aula de noves tecnologies per a les ciències : aplicacions a l'ESO - Joan A. Faus (Ciències, 2007)
La física i Química de 4t d’ESO ara es pot estudiar amb l’ajut d’una sèrie d’activitats disse-nyades per a ser realitzades amb l’aula de noves tecnologies per a les ciències. Les activi-tats consisteixen en protocols de pràctiques per als alumnes, protocols amb suggeriments per als professors i presentacions PowerPoint associades a cada pràctica. Hi ha onze acti-vitats. Es poden trobar a la web de l’autor en format pdf i word per tal que el professor pu-ga modificar-ho a voluntat.