Halid Muhammed Hâmid, Mevsûatu Vasfi’l-Mescidi’n-Nebeviyyi’ş-Şerîf - Mustafa Ölmez (Marife Dini Araştırmalar Dergisi, 2019)
Hâmid, Halid Muhammed. Mevsûatu Vasfi’l-Mescidi’n-Nebeviyyi’ş-Şerîf, Mısır: y.y., 2013.