До питання впорядкування українських назв рослин. Повідомлення 13. Таксономічне різноманіття та назви субтропічних плодових рослин колекції Хорольського ботанічного саду - В. М. Меженський; Л. О. Меженська; В. В. Красовський; Т. В. Черняк; Р. М. Федько (Plant Varieties Studying and Protection, 2022)
Мета. Проаналізувати таксономічний склад колекції субтропічних рослин Хорольського ботанічного саду та вдосконалити термінологічну систему назв таксонів різного рівня та назв плодових культур.