پژوهشی پیرامون تدوین برنامه ریزی راهبردی انجمن کتابداری و اطلاع رسانی کرمانشاه - حمید احمدی; سلیمان شفیعی (کتابداری و اطلاع‌رسانی, 2013)
هدف: هدف این پژوهش، تنظیم سند راهبردی و تعیین راهبردهای اصلی برای پیشبرد و ارتقای دانش کتابداری و اطلاع‌رسانی در استان کرمانشاه است. روش‎شناسی: این پژوهش از نوع کاربردی است و به روش تحلیل محتوا و پیمایش اجرا شده است. جامعة پژوهش را اعضای اصلی، کمیته‌های مرتبط و اعضای شرکت کننده در همایشهای و کارگاه‌های برگزار شدة این انجمن تشکیل دادند که با استخراج داده‌ها و مطالعة درونی و بیرونی انجام شد. یافته‌ها: نتایج این پژوهش شامل چهار راهبرد اصلی برای بهبود برنامه‌های انجمن است، شامل: 1. بالا بردن سهم‌بازار برای خدمات و محصولات کنونی 2. ایجاد تنوع همگون از طریق افزودن خدمات و محصولات جدید با محوریت فناوریهای نوین 3. به فعلیت درآوردن قابلیتها و توانمندیهای مادی و معنوی استادان، پژوهشگران، کتابداران، خیرین، سازمانها و مؤسسات و تمامی علاقمندان به مسائل کتابداری و اطلاع‌رسانی 4. عرضة محصولات و خدمات به مناطق جغرافیایی جدید، انجمن بر اساس این برنامه‌ها فعالیت خواهد کرد. کاربردها: انتظار می‎رود نتایج این پژوهش، بتواند افق و دیدی روشن و جامع از برنامه‌ها و سیاستهای ریز و درشت این انجمن را در جهت پیاده و عملیاتی کردن آنها، به فعلیت برساند.