Аналіз нормативно-правового забезпечення прав та обов’язків пацієнтів в Україні = Analysis of legal ensuring the rights and responsibilities of patients in Ukraine - V. M. Mikhal'chuk (Journal of Education, Health and Sport, 2015)
Mikhal'chuk V. M. Аналіз нормативно-правового забезпечення прав та обов’язків пацієнтів в Україні = Analysis of legal ensuring the rights and responsibilities of patients in Ukraine. Journal of Education, Health and Sport. 2015;5(8):474-486. ISSN 2391-8306. DOI http://dx.doi.org/10.5281/zenodo.31997