«ГІБРИДНА ВІЙНА»: АНАЛІЗ ВИЗНАЧЕНЬ ПОНЯТТЯ - Zhanna Pavlenko; Artur Antonov (Вісник НЮУ імені Ярослава Мудрого: Серія: Філософія, філософія права, політологія, соціологія, 2022)
В статті проаналізовані суттєві ознаки поняття «гібридна війна», серед яких окремо виділено матеріальний та інформаційний компоненти; названі елементи даного класу. Обґрунтовано, що конструювання даного поняття має практичне значення, оскільки від цього залежить те, як держава сприймає гібридні загрози і як реагує на них.