Analiza wybranych wskaźników sfery cyfrowej i finansowej w polskim sektorze bankowym w latach 2014–2018 - Piotr Cirin (Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie, 2020)
Cel: Ustalenie poziomu wybranych wskaźników zmian w sferze aktywności cyfrowej klientów oraz wskaźników finansowych w sektorze bankowym.