Švietimo politika ir globalizacija: nacionaliniai ir supranacionaliniai ypatumai - Lilija Duoblienė (Acta Paedagogica Vilnensia, 2010)
Docentė socialinių mokslų (edukologijos) daktarė Vilniaus universiteto Edukologijos katedra Universiteto g. 9/1, LT-01513 Vilnius Tel. (85) 266 76 25 El. paštas: lilija.duobliene@fsf.vu.lt