Editorial Comments - Marie Poggenpoel (Health SA Gesondheid: Journal of Interdisciplinary Health Sciences, 2001)
The articles in this issue of Health SA Gesondheid address issues from traditional and faith healers to politics in nursing. Opsomming Die artikels in hierdie uitgawe van Health SA Gesondheid spreek sake van tradisionele– en geloofsgenesers to politiek in verpleging aan.