مطالعه زنگهای گیاهان تیره CYPERACEAE در ایران - مهرداد عباسی; قربانعلی حجارود; هالفور ب گیاروم (رستنی‌ها, 2001)
هشت گونه زنگ متعلق به جنس‌های Puccinia و Uromyces روی جنس‌های مختلف گیاهان تیره Cyperaceae از ایران گزارش و شرح داده شدند. گونه‌های P. cariciola, P. conclusa, P. cyperi, P. eriophori, P. scirpi و Uromyces lineolatus subsp. lineolalus به عنوان گون‌های جدید برای فلور زنگهای ایران معرفی شدند. مرحله II گونه P. dioicae برای اولین بار در ایران گزارش شد. مردود بودن اطلاق نام Uromyces scirpi به گونه Uromyces موجود روی گیاه Bolboschoenus maritimus مورد بحث قرار گرفت. هم‌چنین میزبان‌های جدید برای گونه P. eriophori معرفی گردید و کلیدی جهت تشخیص زنگهای شناخته شده روی گیاهان تیره Cyperaceae در ایران ارایه شد.