Escondido en los pajonales: registros fotográficos y variación fenotípica de Leopardus pajeros en la Patagonia chilena - M. Kaiser; P. A. Muñoz Peña; N. S. Olmos de Aguilera; B. C. Guzmán Marín (Arxius de Miscel-lània Zoològica, 2022)
Amagat entre rostolls: registres fotogràfics i variació fenotípica de Leopardus pajeros